• Ζωοτροφές όλων των ειδών

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ όλων των ειδών, για σκύλους και γάτες, αλλά και για όλα τα είδη των παραγωγικών ζώων. Στη διάθεση σας υπάρχουν σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, πίτουρα, σόγια, φυράματα, κ.α. Επίσης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τροφών για σκύλους και γάτες, αλλά και για ωδικά πτηνά.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

 • Κτηνιατρικά φάρμακα και αξεσουάρ

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα κτηνιατρικά φάρμακα, αξεσουάρ παραγωγικών ζώων (ταΐστρες, ποτίστρες κ.τ.λ.), αλλά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τα κατοικίδια ζώα.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

 • Είδη κυνηγίου και ορειβασίας

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης πολλά κυνηγετικά είδη, όπως φυσίγγια και κάθε άλλο απαραίτητο είδος για το κυνήγι, πλην όπλων. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά ορειβατικά είδη.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

Επικοινωνία


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη (νέο παράθυρο)
Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, στο τέλος της νέας περιφερειακής οδού (4ο χλμ. εθνικής οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας). Θα μας βρείτε στα 800 μέτρα από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, στα πρώτα φανάρια στον κόμβο για το αεροδρόμιο, με εύκολη πρόσβαση, άνετο χώρο parking και δυο εισόδους - εξόδους. Δείτε επίσης και το διπλανό χάρτη Google.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Κωνσταντίνος Κοσμάς
Εμπόριο Ζωοτροφών - Κτηνιατρικών ειδών & συναφών
E-mail: info@zootrofesioannina.gr & k.kosmas@hotmail.gr
Tηλ & Fax: 26510.27862
Κινητό: 6976 686169