• Ζωοτροφές όλων των ειδών

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ όλων των ειδών, για σκύλους και γάτες, αλλά και για όλα τα είδη των παραγωγικών ζώων. Στη διάθεση σας υπάρχουν σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, πίτουρα, σόγια, φυράματα, κ.α. Επίσης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τροφών για σκύλους και γάτες, αλλά και για ωδικά πτηνά.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

 • Κτηνιατρικά φάρμακα και αξεσουάρ

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα κτηνιατρικά φάρμακα, αξεσουάρ παραγωγικών ζώων (ταΐστρες, ποτίστρες κ.τ.λ.), αλλά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τα κατοικίδια ζώα.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

 • Είδη κυνηγίου και ορειβασίας

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης πολλά κυνηγετικά είδη, όπως φυσίγγια και κάθε άλλο απαραίτητο είδος για το κυνήγι, πλην όπλων. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά ορειβατικά είδη.

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική σελίδα "προϊόντα".

Προφίλ και ιστορικό της επιχείρησης μας


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη (νέο παράθυρο)
Το κατάστημά μας ξεκίνησε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2006 με κύρια δραστηριότητα την εμπορία ζωοτροφών. Με την πάροδο του χρόνου οι πελάτες μας μας εμπιστεύτηκαν και μπήκαμε στο χώρο των ειδών φροντίδας και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων και μετέπειτα των ειδών κυνηγιού. Επενδύουμε στην καλή, συνεπή και αξιόπιστη σχέση με τους πελάτες μας προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα μας.

Υπέθυνος και ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ο Κωνσταντίνος Κοσμάς, Τεχνολογος Γεωπόνος Ζωοτεχνης, πτυχιούχος ΤΕΙ Άρτας - τμήματος Ζωικής παραγωγής. Ο Κ. Κοσμάς διαθέτει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της υποστήριξης της ζωικής παραγωγής και ειδικότερα στο αντικείμενο των ζωοτροφών.

 

Φωτογραφίες από το κατάστημα μας